Обавештење за андрагошке асистенте

Београд, 13. септембар, 2012. – Тим на пројекту „Друга шанса“ последњих дана добија доста позива и мејлова везаних за исплату плата андрагошким асистентима који су у оквиру пројекта ангажовани на имплементацији ФООО у школској 2011/12. и 2012/13. години.

Скрећемо пажњу андрагошким асистентима да се њихове плате остварују на основу уговора који Министарство просвете, науке и технолошког развоја за сваку школску годину потписује са школама која су укључене у програм огледа „Друга шанса“.

Молимо андрагошке асистенте да се обрате директорима школа у којима су ангажовани и замоле их да контактирају Министарство просвете како би се ово питање разрешило – за андрагошке асистенте који су учествовали у имплементацији ФООО школске 2011/12. године и за оне који ће бити укључени у имплементацију пилота ФООО у 2012/13. години.

Такође скрећемо пажњу на чињеницу да је тренутно у фази резимирање резултата Конкурса које је Министарство расписало за укључивање основних школа у реализацију огледа за ФООО у школској 2012/13. Свака школа треба да добије посебно решење министра за укључивање у оглед ФООО.

Тим на пројекту „Друга шанса“

This entry was posted in Медијски кутак. Bookmark the permalink.

Comments are closed.